Štampa na majicama i jastucima po Vašem izboru!

SZFR Foto Studio EYE!

1.200 DIN

Kupi

1.950 DIN

Vrednost

38%

Popust

750 DIN

Vaša Ušteda

Preostalo vreme

10 kupljenih

 • Rok iskoristivosti:
  do 31.08.2020.
 • Ponuda obuhvata:
  - štampu na majici po Vašem izboru
  - štampu na jastuku po Vašem izboru
 • Obavezna je najava dan unapred
 • Obavezno kontaktirati Foto Studio EYE za sva dodatna pojašnjenja (boja i veličina majice, jastuka, materijali, vrsta štampe, termin preuzimanja, slanje sopstvenih motiva...)
 • Jedna osoba može kupiti više kupona
 • Štampanje na majici uključuje samo jednu stranu - prednju ili zadnju, ne obostrano. Obostrana štampa se doplaćuje 1200 dinara na promo cenu!
Štampa na majicama i jastucima po Vašem izboru!

Ukoliko želite za sebe novi modni detalj ili hoćete dragu osobu da iznenadite prigodnim poklonom, štampa na majicama i jastucima je savršen izbor za Vas.

Najkvalitetnija izrada sada po akcijskim cenama!!!

Sve što Vam je potrebno je kupon, koji već danas možete da preuzmete i željena fotografija ili natpis sa kojim ćete doći u foto-studio EYE koji Vam stoji na usluzi. Foto Studio EYE nudi i širok izbor motiva, koji su najvećim delom originalni - autorski. Vaši inicijali, logo ili motiv Vašeg (ličnog) ili omiljenog benda, izreke, citati... Vaša mašta je granica!

Štampa na majicama i jastucima je originalno rešenje i uvek zgodan poklon za dragu osobu, različitim povodom. Mogućnosti štampe su gotovo neograničene, potrebno je samo malo mašte da potpuno jednobojna "prazna" majica ili jastuk postanu veoma zanimljivo i originalno oslikani ili ispisani. Ne propustite priliku da posedujete ili poklonite majicu ili jastuk sa štampom po Vašoj želji.

NAPOMENA: Štampanje na majici uključuje samo jednu stranu - prednju ili zadnju, ne obostrano. Obostrana štampa se doplaćuje 1200 dinara na promo cenu!

Copyright 2019 Powermarketing

Pratite nas
Powermarketing Facebook Fan Page