Mašinska dezinfekcija klime čistim Ozonom + Filter kabine sa uslugom zamene - za vozila Francuskih proizvođača

SERVIS FRANCUSKIH VOZILA

1.830 DIN

Kupi

6.400 DIN

Vrednost

71%

Popust

4.570 DIN

Vaša Ušteda

Preostalo vreme

16 kupljenih

 • Kupon možete iskoristiti 
  do 31.08.2020.
  .
 • Ponuda obuhvata:
  - Mašinsku dezinfekciju ventilacije, klime i enterijera automobila čistim ozonom
  Filter kabine sa uslugom zamene

 • Neophodna je najava unapred radi zakazivanja termina

  Doplata za džipove i SUV vozila je 500 dinara i vrši se direktno u servisu

 • Jedna osoba može preuzeti više kupona
 • Jedan kupon važi za jedno vozilo

SERVIS FRANCUSKIH VOZILA
Prvomajska 106B, Zemun
064/040-74-07
od ponedeljka do subote, 09 - 19h

ZEMUN LOGO

Mašinska dezinfekcija klime čistim Ozonom + Filter kabine sa uslugom zamene - za vozila Francuskih proizvođača

SAMO 1.830 dinara!!!

Uklonite mikrobe, gljivice, bakterije, prašinu i prljavštinu iz Vašeg vozila. Uspostavite prijatan miris i osvežavajući osećaja čistog vazduha u kabini vozila! 
Ponuda obuhvata:
Mašinsku dezinfekciju ventilacije, klime i enterijera automobila čistim ozonom
Filter kabine sa uslugom zamene


PURE OZONE MACHINE
Ozon (O3)
 je (plavičasti) gas neobičnog mirisa koji se oseti npr. tokom oluje, čiji su molekuli sastavljeni od tri atoma kiseonika.

To je moćan antimikrobni agens koji zahvaljujući svom oksidacionom svojstvu neutrališe bakterije, buđ, kvasac, parazite i viruse.

Takođe, nema štetnih efekata na atmosferu, jer ne ostavlja hemijske ostatke - dakle, proizvod je potpuno ekološki i zadovoljava ISO14001 i EMAS standard.

Šta Ozon može uraditi?
Zbog visoke oksidacione moći, Ozon ima specifično dezinfekciono svojstvo, otklanja neprijatne mirise i pruža brojne prednosti pogotovo ako je u gasnom stanju. Ozon pročišćava vazduh i potpuno eliminiše neprijatne mirise. Ozon je efikasan protiv dima, mirisa cigareta i zahvaljujući svom izuzetnom dejstvu posebno se preporučuje u otklanjanju neprijatnih mirisa sa tekstila i teže dostupnih mesta .

Zamena filtera kabine spada u redovne periodične servise zamene svih filtera. Filter kabine, filter polena i filter klime su različiti nazivi za prečistač vazduha ventilacije kabine. Napravljen je od vlaknastog materijala i služi za prečišćavanje čestica prašine, polena, buđi i bakterija iz vazduha, a može da ukloni i neprijatne mirise.

Iako se ponekad (pogrešno) zove i filter klime, poseduju ga i vozila koja nemaju klimu. Filter kabine je uobičajen u novijim vozilima. Upotrebljava se već 20-ak godina ali je moguće da se ne nalazi u vozilima starije generacije.

Zapušen i zaprljan filter kabine može značajno ograničiti protok svežeg vazduha u vozilo. Osim toga može omogućiti alergenima da se nađu u ventilacionom sistemu odnosno u samoj kabini. Prateći simtomi su i neprijatan miris prilikom rada ventilacije ili klime.

Redovnom zamenom filtera štitite zdravlje, vas i vaše porodice, smanjujete rizik od alergijskih i astmatičnih oboljenja, kao i probleme sa disajnim organima uopšte.

Zamena filtera kabine se obavlja prilikom svakog redovnog servisa, a najmanje jednom godišnje. Neprijatan miris iz ventilacije prilikom rada ventilatora ili klime, takođe je znak da je neophodna zamena filtera. U slučaju da ventilacija ne može da odmagli stakla po hladnom i kišnom vremenu, pozdan je znak da filter kabine ne funkcioniše pravilno.

Copyright 2019 Powermarketing

Pratite nas
Powermarketing Facebook Fan Page