Microshading (Powder brows – Puder obrve) + korekcija

Spa & Beauty EDEN u centru grada

12.000 DIN

Kupi

14.000 DIN

Vrednost

14%

Popust

2.000 DIN

Vaša Ušteda

Preostalo vreme

8 kupljenih

  • Kupon možete iskoristiti
    do 28.02.2020.
  • Ponuda obuhvata:
    TRETMAN MICROSHADING (PUDER OBRVE - POWDER BROWS)
    - TRETMAN KOREKCIJE NAKON INICIJALNOG TRETMANA

Spa & Beauty EDEN 
Vlajkovićeva 23, prizemlje
Beograd centar

061/2805-316

Facebook EDEN

Radno vreme:
od utorka do nedelje, 12-20h

Microshading (Powder brows – Puder obrve) + korekcija

Najpopularnija tehnika trajne šminke kada su obrve u pitanju je tehnika puder obrve. Trajna šminka obrva u ovoj tehnici se radi kao blago polutransparentno senčenje na veoma maloj dubini, zbog čega obrve izgledaju gušće, punije i negovanije.

Nakon što inicijalno iscrtate obrve, korekcija se vrši nakon 20-30 dana. Sve posle toga se radi u konsultaciji sa kozmetičarima, ali najčešće jednom godišnje.

U našem salonu, ovaj tretman vrši iskusni kozmetičar, sertifikovan od strane renomiranog internacionalnog instituta „EUROPEAN ESTHETIC ACADEMY“, dok se u postupku koriste isključivo oprema i boje/pigmenti, proizvodi upravo ovog instituta. "De Colors" boje nose laskavu titulu najboljih boja za ove kozmetičke tretmane za 2018-tu godinu.

Nakon ovog tretmana obrve imaju prirodan izgled, bez strogih kontura, imaju “blag i nežan” oblik, kao da ste obrve šminkali mekom olovkom ili senkom. Treba naglasiti da naneta boja ne izbija, kao što je to slučaj kod klasičnog senčenja obrva. Ono što žene najviše impresionira kada je ovaj estetski tretman u pitanju jeste to što  ističu da se ova vrsta trajne šminke obrva uopšte ne primećuje. Kao najvažniju prednost ovog tretmana ističu to da je stalna i nepromenjena boja obrva, jer uneti pigment vremenom ne bledi, niti “pliva” u koži, tako da nema nikakve mogućnosti da vaše obrve posle nekog vremena postanu plavkaste ili crvenkaste, zavisno od vašeg prirodnog pigmenta.

Puder tehnika je postojana od 1 do 2 godine nakon tretmana.

Copyright 2019 Powermarketing

Pratite nas
Powermarketing Facebook Fan Page