Microblading - Japansko iscrtavanje obrva + korekcija

Spa & Beauty EDEN u centru grada

12.000 DIN

Kupi

14.000 DIN

Vrednost

14%

Popust

2.000 DIN

Vaša Ušteda

Preostalo vreme

6 kupljenih

  • Kupon možete iskoristiti
    do 28.02.2020.
  • Ponuda obuhvata:
    TRETMAN MICROBLADING - Japansko iscrtavanje obrva
    - TRETMAN KOREKCIJE NAKON INICIJALNOG TRETMANA

Spa & Beauty EDEN 
Vlajkovićeva 23, prizemlje
Beograd centar

061/2805-316

Facebook EDEN

Radno vreme:
od utorka do nedelje, 12-20h

Microblading - Japansko iscrtavanje obrva + korekcija

Japanska metoda iscrtavanja obrva podrazumeva polutrajno iscrtavanje obrva čiji efekat traje nekoliko godina.

Za razliku od tetoviranja,japansko iscrtavanje obrva ili mikroblading ne ostavlja trajne tragove i nije bolno. Za iscrtavanje obrva microblading metodom ne koriste se iglice već nožićem koji je tanak i veoma precizan i iscrtava gotovo savršeno prirodan oblik vaših obrva. I dok tetovirane obrve izgledaju veštačke i prenaglašeno, da ne govorimo o tome da u toku postupka dolazi do krvarenja i stvranja rana koje tek treba da zarastu; obrve urađene japanskom metodom iscrtavanja odaju utisak pravih, prirodnih obrva.

Ovom metodom, obrve se iscrtavaju dlačicu po dlačicu, a konačan rezultat su pune obrve.

Japansko iscrtavanje obrva ima rok trajanja dve do četiri godine, na šta utiče dosta faktora. Od samog kvaliteta kože, preko nege i održavanja, pa sve do samog kvaliteta pigmenata koji su korišćeni.

Nakon što inicijalno iscrtate obrve, korekcija se vrši nakon 20-30 dana. Sve posle toga se radi u konsultaciji sa kozmetičarima, ali najčešće jednom godišnje.

U našem salonu, ovaj tretman vrši iskusni kozmetičar, sertifikovan od strane renomiranog internacionalnog instituta „EUROPEAN ESTHETIC ACADEMY“, dok se u postupku koriste isključivo oprema i boje/pigmenti, proizvodi upravo ovog instituta. "De Colors" boje nose laskavu titulu najboljih boja za ove kozmetičke tretmane za 2018-tu godinu.

Ako ste nezadovoljne oblikom, gustinom, dužinom vaših obrva, ako ste u mlađem dobu preterali sa čupanjem i tako poremetile svoje obrve, ako ste ostali bez obrva nakon bolesti… Možete se odlučiti za ovaj vid iscrtavanja obrva. Na ovaj način, rešavate dosta izazova. Od toga da ne morate više trošiti novac na šminku namenjenu crtanju obrva, do toga da možete bez bojazni ići na bazen i plažu, znajući da obrve ostaju gde im je i mesto.

Copyright 2019 Powermarketing

Pratite nas
Powermarketing Facebook Fan Page