DIJAMANTSKA MIKRODERMOABRAZIJA LEĐA

Spa & Beauty EDEN u centru grada!

8.100 DIN

Kupi

9.000 DIN

Vrednost

10%

Popust

900 DIN

Vaša Ušteda

Preostalo vreme

6 kupljenih

  • Kupon možete iskoristiti
    do 31.08.2020.
  • Ponuda obuhvata:
    TRETMAN DIJAMANTSKA MIKRODERMOABRAZIJA LEĐA
- gratis krema za negu za narednih 24 sata posle tretmana

Spa & Beauty EDEN 
Vlajkovićeva 23, prizemlje
Beograd centar

061/2805-316

Facebook EDEN

Radno vreme:
od utorka do nedelje, 12-20h

DIJAMANTSKA MIKRODERMOABRAZIJA LEĐA

Mikrodermoabrazija- kontrolisano odstranjivanje zadebljanog i izumrlog sloja kože, sa ciljem da se ukloni stara koža i uklone nedostaci, kao i neželjene promene nastale procesom starenja.

Blagim i kontrolisanim uklanjanjem povšinskog sloja, koža je stimulisana da proizvodi novi kolagen pa kao rezultat dobijamo obnavljanje tonusa i poboljšanje teksture kože.

Ovim tretmanom se podstiče mikrocirkulacija, čime se omogućava bolja ćelijska ishrana, brže i potpunije upijanje aktivnih materija koje treba da dopru do kolagena i elastina, i izazovu produkciju novih ćelija.

Tokom tretmana izumrli sloj kože se otklanja, dok vakum istovremeno stimuliše fibroblaste na produkciju novih kolagenih i elastinskih vlakana.

Tretman vrši iskusni sertifikovani kozmatičar. Pri ovom tretmanu u našem salonu koristi se najsavremenija oprema-aparati i najkvalitetniji preparati. Izuzev prvoklasnog kozmetičkog tretmana, dobićete brojne savete, informacije o ovom i drugim tretmanima, uputstva za negu kože...

Piling se vrši uz pomoć sonde sa česticama dijamanata, koja fino bruši površinu kože i u kombinaciji sa vakuumom poboljšava cirkulaciju, čisti leđa, vrši mikromasažu, smanjuje proširene pore, uklanja fleke. Broj tretmana zavisi od tipa i stanja kože, a efekat je vidiljiv već posle prve primene ovog pilinga. Na koži se pojavljuje rumenilo usled poboljšanja cirkulacije, ten se izjednačava, koža je glatka.

Najveća prednost mikrodermoabrazije je što ne postoji potrebno vreme oporavka od ovog tretmana, tako da klijent može odmah nakon tretmana obavljati svoje svakodnevne aktivnosti. Takodje, mikrodermoabrazija je potpuno bezbolna procedura i klijent odmah nakon tretmana može videti rezultat. Za pun efekat mikrodermoabrazije preporučuje se 4 do 6 tretmana.

Svakom klijentu – GRATIS specijalna krema za negu za narednih 24 sata nakon tretmana.

Copyright 2019 Powermarketing

Pratite nas
Powermarketing Facebook Fan Page