DIJAMANTSKA MIKRODERMOABRAZIJA + tretman protiv akni

Spa & Beauty EDEN u centru grada!

2.700 DIN

Kupi

3.000 DIN

Vrednost

10%

Popust

300 DIN

Vaša Ušteda

Preostalo vreme

14 kupljenih

  • Kupon možete iskoristiti
    do 31.08.2020.
  • Ponuda obuhvata:
    TRETMAN DIJAMANTSKA MIKRODERMOABRAZIJA LICA
    - TRETMAN POSEBNOM MEDICINSKOM MASKOM PROTIV AKNI
- gratis krema za negu za narednih 24 sata posle tretmana

Spa & Beauty EDEN 
Vlajkovićeva 23, prizemlje
Beograd centar

061/2805-316

Facebook EDEN

Radno vreme:
od utorka do nedelje, 12-20h

DIJAMANTSKA MIKRODERMOABRAZIJA + tretman protiv akni

Mikrodermoabrazija- kontrolisano odstranjivanje zadebljanog i izumrlog sloja kože, sa ciljem da se ukloni stara koža i uklone nedostaci, kao i neželjene promene nastale procesom starenja.

Blagim i kontrolisanim uklanjanjem povšinskog sloja, koža je stimulisana da proizvodi novi kolagen pa kao rezultat dobijamo obnavljanje tonusa i poboljšanje teksture kože.

Ovim tretmanom se podstiče mikrocirkulacija, čime se omogućava bolja ćelijska ishrana, brže i potpunije upijanje aktivnih materija koje treba da dopru do kolagena i elastina, i izazovu produkciju novih ćelija.

Tokom tretmana izumrli sloj kože se otklanja, dok vakum istovremeno stimuliše fibroblaste na produkciju novih kolagenih i elastinskih vlakana.

Tretman vrši iskusni sertifikovani kozmatičar. Pri ovom tretmanu u našem salonu koristi se najsavremenija oprema-aparati i najkvalitetniji preparati. Izuzev prvoklasnog kozmetičkog tretmana, dobićete brojne savete, informacije o ovom i drugim tretmanima, uputstva za negu kože...

Pri ovom tretmanu, sprovodi se „program“ za masnu kožu. Kod masnih koža, npr. kod mladih, ne dolazi do redovnog ljušćenja starih ćelija, što stvara sklonost ka aknama. Zato se ovaj tretman preporučuje i mladim i zrelim kožama.

Nakon toga, vrši se tretman posebnom namenskom medicinskom maskom protiv akni.

Mikrodermoabrazija je primenljiva i uspešna kod svih tipova kože: mladjih, starijih, svetle ili tamne puti. Mikrodermoabrazija se koristi za smanjivanje proširenih pora, regulaciju masnoće kože, korekciju sitnih bora, korekciju površnih ožiljaka i hiperpigmentacije.

Koje su prednosti mikrodermoabrazije?

Najveća prednost mikrodermoabrazije je što ne postoji potrebno vreme oporavka od ovog tretmana, tako da klijent može odmah nakon tretmana obavljati svoje svakodnevne aktivnosti. Takodje, mikrodermoabrazija je potpuno bezbolna procedura i klijent odmah nakon tretmana može videti rezultat. Za pun efekat mikrodermoabrazije preporučuje se 4 do 6 tretmana.

Koje su mane mikrodermoabrazije?

Mikrodermoabrazija je veoma limitirana kod dubljih procesa kao što su duboke bore lica, veliki i opsežni ožiljci ili duboka hiperpigmentacija.

Međutim, u cilju pružanja kompletne usluge našim klijentima, sa najboljim rezultatima, u našem salonu uz ovaj tretman možete kombinovati odgovarajući Dermapen tretman, a uz posebne pogodnosti.

Svakom klijentu – GRATIS specijalna krema za negu za narednih 24 sata nakon tretmana.

Copyright 2019 Powermarketing

Pratite nas
Powermarketing Facebook Fan Page