Usluga zamene svećica na Vašem automobilu

Masters servis u Novom Beogradu i u Zemunu!

480 DIN

Kupi

1.500 DIN

Vrednost

68%

Popust

1.020 DIN

Vaša Ušteda

Preostalo vreme

12 kupljenih

  • Kupon možete iskoristiti 
    do 31.08.2020.
  • Ponuda obuhvata:
    -zamenu svećica na Vašem automobilu
Neophodna najava na broj 0611445555 radi zakazivanja termina
  • Svećice nisu uračunate u cenu ponude, a kupuju se direktno u servisu! Pre kupovine vaučera, pozvati servis i raspitati se o cenama!
  • Jedna osoba može kupiti više kupona. Kupon važi za jedno vozilo.

Masters Servis

- Bulevar Milutina Milankovića 25b, Novi Beograd
- Prvomajska 106b, Zemun

061/144-5555
www.mastersservis.com


Radno vreme:

od ponedeljka do subote, 09 - 19h

logo

Usluga zamene svećica na Vašem automobilu

Ponuda obuhvata:
- zamenu svećica
- nove svećice (odgovarajućeg tipa i proizvođača za Vaš automobil)
Nove svećice nisu uključene u cenu ponude. Za informacije o ceni svećica, kontaktirati Ponuđača na broj 0611445555


Savetuje se da se svećice na automobilu menjaju na predjenih 20.000km – 30.000km, odnosno 15.000km na vozilima koja koriste plin kao pogonsko gorivo, ali ako im je dobar kvalitet i ako ih redovno kontrolišete, i imate uvid u njihov rad, mogu trajati i znatno duže.

Treba takođe u vidu imati informaciju da ako koristite svećice do samog kraja njihovog funkcionisanja, možete u znatnoj meri oštetiti rad katalizatora i time napraviti dupli problem koji će samim tim udvostručiti troškove popravke.

Svaka kontrolisana i preventivna zamena svećica je tu da bi vaš motor duže funkcionisao, a uzgred i da bi vek trajanja vašeg automobila bio duži.

Nije toliko važno koja je marka svećica koliko da sve mere i potrebe budu usklađene sa potrebama vašeg motora. Treba se pre svega držati podataka koji su vezani za toplotni broj, prečnik i dužinu navoja, za sam oblik elektroda, za materijal od kog je sačinjena svećica. Kvalitetan odabir svećica može znatno poboljšati kvalitet rada motora.

Loše i neispravne svećice je lako prepoznati. U zavisnosti od boje, naslaga i materijala, dotrajalost je uzela maha, i potrebno je zameniti svećice. Prirodni i ispravan izgled svećice jeste boja bele kafe, odnosno svetlo-sivo smedja boja. Neispravne svećice su lako prepoznatljive i imaju širok dijapazon dotrajalosti. U svakom slučaju, potrebno je uvek brzo, ali važnije, preventivno delovati, odnosno zameniti svećice u optimalnom roku. Neispravne svećice hitno zameniti kako bi se sprečilo dalje oštećenje samog motora.

Copyright 2019 Powermarketing

Pratite nas
Powermarketing Facebook Fan Page