Filter kabine sa uslugom zamene za vozila Francuskih proizvođača

SERVIS FRANCUSKIH VOZILA

990 DIN

Kupi

2.400 DIN

Vrednost

59%

Popust

1.410 DIN

Vaša Ušteda

Preostalo vreme

21 kupljenih

 • Kupon možete iskoristiti 
  do 31.08.2020.
  .
 • Ponuda obuhvata:
  - Filter kabine sa uslugom zamene

 • Neophodna je najava unapred radi zakazivanja termina

 • Jedna osoba može preuzeti više kupona
 • Jedan kupon važi za jedno vozilo

SERVIS FRANCUSKIH VOZILA
Prvomajska 106B, Zemun
064/040-74-07
od ponedeljka do subote, 09 - 19h

ZEMUN LOGO

Filter kabine sa uslugom zamene za vozila Francuskih proizvođača

Platite samo 990 umesto 2400 dinara!

Zamena filtera kabine spada u redovne periodične servise zamene svih filtera. Filter kabine, filter polena i filter klime su različiti nazivi za prečistač vazduha ventilacije kabine. Napravljen je od vlaknastog materijala i služi za prečišćavanje čestica prašine, polena, buđi i bakterija iz vazduha, a može da ukloni i neprijatne mirise.

Iako se ponekad (pogrešno) zove i filter klime, poseduju ga i vozila koja nemaju klimu. Filter kabine je uobičajen u novijim vozilima. Upotrebljava se već 20-ak godina ali je moguće da se ne nalazi u vozilima starije generacije.

Zapušen i zaprljan filter kabine može značajno ograničiti protok svežeg vazduha u vozilo. Osim toga može omogućiti alergenima da se nađu u ventilacionom sistemu odnosno u samoj kabini. Prateći simtomi su i neprijatan miris prilikom rada ventilacije ili klime.

Redovnom zamenom filtera štitite zdravlje, vas i vaše porodice, smanjujete rizik od alergijskih i astmatičnih oboljenja, kao i probleme sa disajnim organima uopšte.

Zamena filtera kabine se obavlja prilikom svakog redovnog servisa, a najmanje jednom godišnje. Neprijatan miris iz ventilacije prilikom rada ventilatora ili klime, takođe je znak da je neophodna zamena filtera. U slučaju da ventilacija ne može da odmagli stakla po hladnom i kišnom vremenu, pozdan je znak da filter kabine ne funkcioniše pravilno.

Copyright 2019 Powermarketing

Pratite nas
Powermarketing Facebook Fan Page