Profesionalna zamena kočionih diskova i pločica!

Masters servis na Novom Beogradu!

560 DIN

Kupi

2.000 DIN

Vrednost

72%

Popust

1.440 DIN

Vaša Ušteda

Preostalo vreme

11 kupljenih

 • Kupon možete iskoristiti
  do 31.08.2020.
 • Ponuda obuhvata:
  - Zamenu prednjih diskova i pločica
  Diskove i pločice renomiranih proizvođača Ate, Brembo, Textar, Yurid, Metelli, Trw itd.. možete kupiti kod nas po ceni koju možete saznati na broj 0611445554
  - Diskove i pločice možete doneti sami (sačuvajte račun za slučaj da ste kupili neodgovarajuće kako bi mogli da zamenite)
 • Neophodno je zakazivanje unapred
 • Jedan kupon važi za 1 automobil
 • Jedna osoba može kupiti više kupona

Masters Servis
Bulevar Milutina Milankovića 25b

061/144-5555

www.mastersservis.com

Radno vreme:
od ponedeljka do subote, 09 - 19h

Profesionalna zamena kočionih diskova i pločica!

Ispravnost kočionog sistema je na prvom mestu kada je naša bezbednost u pitanju. Vozači kao najveći strah kod vožnje navode baš situaciju da vozilo ne ukoči. Prednja osovina automobila nosi kočione diskove i kočione pločice koje kočiona klešta pritiska prilikom potiska nožne pedale I tako se auto zaustavlja.

Pri zameni kočionih pločica treba obratiti pažnju na debljinu kočionog diska. Previše potrošen kočioni disk gubi svojstvo kočenja. Potrošen disk može zbog velike temperature prilikom kočenja da pukne i onesposobi vozilo da ukoči. Interval za zamenu prednjih kočionih diskova jzavisi od kavaliteta istih i stila vožnje i prosečno je 60.000km i par diskova obično potroši tri kompleta kočionih pločica.


Profesionalna zamena diskova u Masters Srvisu obuhvata mehaničko čišćenje glavčine točka od korozije gde naleže disk i obaveznu zamenu pločica, jer su stare pločice formirale riseve na starom disku. Proveravaju se klizači i nanosi se specijalna mast na deo gde se pločica oslanja na klešta.

Mogući indikator da du diskovi krivi je karakteristično trešenje pri kočenju koje se oseća na volanu. Škripa prilikom kočenja ukazuje na istrošenost diskova i pločica. Duži vremenski interval zaustavljanja i niža pedala kočnice su takođe indikatori za zamenu diskova i pločica.


Ponuda obuhvata:

- Zamenu prednjih diskova i pločica
- Diskove i pločice renomiranih proizvođača Ate, Brembo, Textar, Yurid, Metelli, Trw itd.. možete kupiti kod nas po ceni koju možete saznati na broj 0611445554
- Diskove i pločice možete doneti sami (sačuvajte račun za slučaj da ste kupili neodgovarajuće kako bi mogli da zamenite)

Copyright 2019 Powermarketing

Pratite nas
Powermarketing Facebook Fan Page